111276 Спосіб виробництва круп з нуту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва круп з нуту, що включає очищення від домішок, воднотеплову обробку, лущення і сортування продуктів лущення, який відрізняється тим, що насіння нуту з вологістю 10-14 % зволожують до вологості 15-17 %, відволожують протягом 5-7 год., пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хв, сушать до вологості 12-14 %, лущать і шліфують на одній шліфувальній системі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують насіння нуту сорту "Розанна".
Опис
Пат. на корисну модель 111276 Україна, МПК (2016.01) A23L 7/00, B02B 3/00. Спосіб виробництва круп з нуту / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 03605 ; заявл. 05.04.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.
Ключові слова
крупа з нуту, виробництво круп з нуту, очищення зерна, водно-теплова обробка зерна, лущення зерна, сортування зерна, зволоження зерна, відволоження зерна, пропарювання зерна, сушіння зерна, шліфування зерна, нут сорту "Розанна"
Бібліографічний опис