111266 Спосіб виробництва пластівців з пшениці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва пластівців з пшениці, що включає очищення зерна від домішок, пропарювання, темперування, плющення та сушіння, який відрізняється тим, що зерно пшениці із вологістю 12,0-14,0 % шліфують однократно, зволожують до вологості 20,0-22,0 % відволожують 3-4 год., пропарюють під тиском 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хв. та плющать до товщини 0,5-0,7 мм. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно пшениці сорту "Чорноброва".
Опис
Пат. на корисну модель 111266 Україна, МПК (2016.01) A23L 7/143 (2016.01), B02B 3/00. Спосіб виробництва пластівців з пшениці / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 03496 ; заявл. 04.04.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.
Ключові слова
пластівці з пшениці, виробництво пластівців з пшениці, очищення зерна, пропарювання зерна, темперування зерна, плющення зерна, сушіння зерна, шліфування зерна, зволоження зерна, відволоження зерна, пшениця сорту "Чорноброва"
Бібліографічний опис