Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | Використання α-амілази для покращення хлібопекарських властивостей борошна |
Authors: | Жигунов, Д. О. Ковальова, В. П. Жиронкіна, Д. С. |
Keywords: | α-амілаза хлібопекарські властивості екзогенні ферменти Фунгаміл якість хліба |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | Щороку врожай пшениці збільшується, що призводить до погіршення її якості. Тому виникає необхідність покращення властивостей пшеничного борошно. В європейських країнах для цього широко використовують внесення екзогенних ферментів у пшеничне борошно безпосередньо на борошномельних заводах, що дозволяє отримувати з низькосортного борошна борошно високої якості. |
Description: | Жигунов, Д. О. Використання α-амілази для покращення хлібопекарських властивостей борошна / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, Д. С. Жиронкіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 25–30 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2017. – С. 4–5 : табл., рис. – Бібліогр.: 4 назв. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/4314 |
Appears in Collections: | Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kharch_kombikorm_17_Zhygunov.pdf | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.