110446 Спосіб виробництва плющеної крупи
Вантажиться...
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку і плющення, який відрізняється тим, що очищене від домішок зерно голозерного ячменю із вихідною вологістю 12-14 % шліфують на одній шліфувальній системі, сортують, зволожують до вологості 20-22 %, відволожують протягом 5-7 год. та пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 МПа протягом 2-4 хв. після чого плющать.
2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що, використовують зерно голозерного ячменю сорту «Ахіллес».
Опис
Пат. на корисну модель 110446 Україна, МПК (2016.01) A23L 7/00, B02B 3/00. Спосіб виробництва плющеної крупи / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 03573 ; заявл. 04.04.2016 ; опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19.
Ключові слова
плющена крупа, виробництво плющеної крупи, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, плющення зерна, голозерний ячмінь, шліфування зерна, сортування зерна, зволоження зерна, відволоження зерна, пропарення зерна, голозерний ячмінь сорту «Ахіллес»