Знайшли помилку в тексті на сайті? Допоможіть нам її виправити!
Назва: | Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками |
Автори: | Хоренжий, Н. В. Ковальова, В. П. |
Ключові слова: | процес змішування пшеничне борошно технологічні добавки |
Дата публікації: | 2018 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування режимів змішування розробленого комплексу ферментних препаратів з борошном хлібопекарським. |
Опис: | Хоренжий, Н. В. Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками / Н. В. Хоренжий, В. П. Ковальова // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 37–39 : рис. – Бібліогр.: 3 назв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/4210 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
78_nauch_konf_Horenzhyy.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.