Знайшли помилку в тексті на сайті? Допоможіть нам її виправити!
Назва: Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками
Автори: Хоренжий, Н. В.
Ковальова, В. П.
Ключові слова: процес змішування
пшеничне борошно
технологічні добавки
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування режимів змішування розробленого комплексу ферментних препаратів з борошном хлібопекарським.
Опис: Хоренжий, Н. В. Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками / Н. В. Хоренжий, В. П. Ковальова // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 37–39 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/4210
Розташовується у зібраннях:Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
78_nauch_konf_Horenzhyy.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.