Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Название: Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками
Авторы: Хоренжий, Н. В.
Ковальова, В. П.
Ключевые слова: процес змішування
пшеничне борошно
технологічні добавки
Дата публикации: 2018
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є обґрунтування режимів змішування розробленого комплексу ферментних препаратів з борошном хлібопекарським.
Описание: Хоренжий, Н. В. Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками / Н. В. Хоренжий, В. П. Ковальова // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 37–39 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/4210
Располагается в коллекциях:Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
78_nauch_konf_Horenzhyy.pdf1.1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.