104561 Композиція інгредієнтів для виробництва житньо-пшеничного хліба
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва житньо-пшеничного хліба, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне 1 сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані та сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить гречані пластівці та закваску спонтанного бродіння.
Опис
Пат. на корисну модель 104561 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва житньо-пшеничного хліба / Пшенишнюк Г. Ф., Шевчук Н. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 06829 ; заявл. 10.07.2015 ; опубл. 10.02.2016, Бюл. № 3.
Ключові слова
житньо-пшеничний хліб, борошно житнє обдирне, борошно пшеничне, гречані пластівці, закваска спонтанного бродіння, виробництво житньо-пшеничного хліба