Influence of water-heat treatment on yield and quality of flour processing from naked oats

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The main difference of the developed technological scheme of processing oats flour from the technologies which are widely used in Ukrainian groats industry is the lack of energy-intensive operations of dehulling, sorting of dehulling products, which greatly simplifies the technological process, reduces expenses for production of these products.
Опис
Sots, S. Influence of water-heat treatment on yield and quality of flour processing from naked oats / S. Sots, I. Kustov // Pytania. Odpowiedzi. Hipotezy: nauka XXI stulecie = Вопросы. Ответы. Гипотезы: наука XXI век: zbiór raportów naukowych [Wykonane na materiałach Miedzynar. Nauk.-Praktycznej konf., Gdańsk, 30.05.2014–31.05.2014]. – Warszawa, 2014. – Cz. 7. – C. 41-45.
Ключові слова
naked oats, groat production, grinding, oats flour
Бібліографічний опис