Тверді сири з пробіотичними властивостями: перспективи промислового виробництва

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Роль продуктів функціонального призначення зростає у всьому світі. Попит споживачів на нові продукти харчування в світі дуже високий. В Україні виробництво функціональних продуктів харчування поступово збільшується.
Опис
Ткаченко, Н.А. Тверді сири з пробіотичними властивостями: перспективи промислового виробництва / Н.А. Ткаченко, Л.О. Ланженко // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 120-121.
Ключові слова
тверді сири, пробіотичні властивості, промислове виробництво
Бібліографічний опис