Результати виробничих досліджень вакуумної мікрохвильової сушарки лецитину
Вантажиться...
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Співробітниками кафедри ПА та ЕМ ОНАХТ було проведено енергетичний аудит виробницву лецитину в НПЦ "Дніпротехнології". В результаті якого встановлено, що при виробництві лецитину основна кількість енергії витрачаєтся на його сушіння в вакумні сушарці.
Опис
Мординський, В.П. Результати виробничих досліджень вакуумної мікрохвильової сушарки лецитину / В.П. Мординський, П.І. Светлічний // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 196-197: рис.
Ключові слова
виробничі дослідження, мікрохвильова сушарка, лецитин