Результати виробничих досліджень вакуумної мікрохвильової сушарки лецитину

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Співробітниками кафедри ПА та ЕМ ОНАХТ було проведено енергетичний аудит виробницву лецитину в НПЦ "Дніпротехнології". В результаті якого встановлено, що при виробництві лецитину основна кількість енергії витрачаєтся на його сушіння в вакумні сушарці.
Опис
Мординський, В.П. Результати виробничих досліджень вакуумної мікрохвильової сушарки лецитину / В.П. Мординський, П.І. Светлічний // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 196-197: рис.
Ключові слова
виробничі дослідження, мікрохвильова сушарка, лецитин
Бібліографічний опис