Основи інформаційно-аналітичної діяльності

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У навчальному посібнику висвітлено методологічні основи та методику інформаційно-аналітичної діяльності, сутність інформаційно-аналітичного забезпечення та супроводження публічного управління, роль прогнозування та моделювання суспільного розвитку у підвищенні ефективності управлінської діяльності, зміст аналітичного дослідження та консультування у сфері публічної політики, стан ринку аналітично-консультативних послуг в Україні та за кордоном. Посібник містить тематику семінарських і практичних занять, предметний і іменний покажчики, персоналії, словник основних термінів, список використаних джерел та додатки. Видання розраховано на фахівців з теорії державного управління, слухачів і студентів та посадових осіб органів публічної влади.
Опис
Павлов, О. І. Основи інформаційно-аналітичної діяльності [Текст] : навч. посіб. / Павлов Олександр Іванович ; Нац. акад. держ. упр. при Президентові України, Одес. регіон. ін-т держ. упр. Каф. регіон. політики та публ. адміністрування. - Одеса : Астропринт, 2011. - 240 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 198-208. - ISBN 978-966-190-295-3.
Ключові слова
інформаційно-аналітична діяльність, методологія інформаційно-аналітичної діяльності, інформаційно-аналітичне забезпечення, публічне управління, прогнозування суспільного розвитку, моделювання суспільного розвитку, аналітичне дослідження, аналітично-консультативні послуги
Бібліографічний опис