Розробка концепції кафе при готелі “Agata Breeze” с. Коблеве Миколаївської області

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Розробка концепції кафе при готелі “Agata Breeze” с. Коблеве Миколаївської області Робота містить текстову частину з графічними додатками. Текстова частина складається з трьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ. Обов’язкові додатки включають: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, експлікацію приміщень підприємства, специфікацію обладнання виробничого цеху, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію кафе при готелі “Agata Breeze” с. Коблеве Миколаївської області. «Agata Breeze» у селі Коблеве — сучасний готель на узбережжі Чорного моря з продуманим лаконічним дизайном. Концепція майбутнього кафе ґрунтується на локальній кухні з урахуванням принципів пермакультури. Основна ідея — прості, чисті смаки, що відображають природний ритм узбережжя півдня України. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розроблено фінансову модель підприємства.
Опис
Ключові слова
Локальна кухня, принципи пермакультури, рекреаційна зона, екологічна відповідальність, сталий розвиток, Миколаївщина, Північне Причорномор’я
Бібліографічний опис