Розробка товарно-ринкової стратегії в сегменті «ковбасні вироби» для ТОВ «Сільпо-Фуд»

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі
Анотація
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання розробки товарно-ринкової стратегії в сегменті «ковбасні вироби» ТОВ «Сільпо Фуд». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування та розробка рекомендацій щодо удосконалення товарно-ринкової стратегії ТОВ «Сільпо-Фуд» у сегменті ковбасних виробів з урахуванням сучасних ринкових тенденцій, результатів внутрішнього аналізу та застосування стратегічних моделей. Об'єктом дослідження виступає діяльність підприємства ТОВ «Сільпо-Фуд» у контексті управління товарною політикою та ринковим позиціонуванням у межах сегмента «ковбасні вироби». Предметом дослідження є процес формування та реалізації товарно-ринкової стратегії в сегменті «ковбасні вироби», що забезпечують досягнення поставлених цілей. Для проведення аналізу дослідження номенклатури та асортименту ТОВ «Сільпо-Фуд» в сегменті «ковбасні вироби» та розробки стратегічних рішень були використані метод PESTEL-аналізу для впливу зовнішніх факторів на підприємство, метод побудови життєвого циклу товарного асортименту, АВС-XYZ-аналіз, матриця McKinsey/GE, матриця «товар-ринки» за І. Ансоффом для розробки стратегії підприємства.
Опис
Ключові слова
товарна статегія, ринкова стратегія, асортимент, PESTEL-аналіз, життєвий цикл товару, АВС-XYZ-аналіз, матриця McKinsey/GE, матриця «товар-ринки» за І. Ансоффом
Бібліографічний опис