Запровадження виробництва булочок шкільних в/г 0,1 кг та булочок «Росинка» в/г 0,1 кг з застосуванням сучасного технологічного обладнання в пекарні с. Кордон Одеської області.

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Хлібопекарська промисловість займає не менш важливе місце серед харчових галузей. Щодня вона задовольняє потреби мільйонів людей у хлібові та булочних виробах,виготовляючи продукцію широкого асортименту. Серед різноманітної хлібопекарської продукції великих попит мають булочки,особливо здобні. Як і хліб,це - продукт щоденного споживання. Вони приваблюють своїм зовнішнім виглядом. Також популярними є бубличні та дієтичні вироби. Хліб зꞌявився ще удавнину і до сьогоднішнього дня люди постійного покращують його смак та якість,вигадуючи нові поліпшені рецептури та способи приготування тіста. Для поліпшення рецептур використовують поліпшувачі тіста,які забезпечують кращий обꞌєм та пористість тіста. Покращується харчова цінність та органолептичні показники виробів. Сучасна хлібопекарська промисловість активно розвивається,поліпшує технологію виробництва хліба,щоб задовольнити потреби та бажання споживачів якісною продукцією.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис