Запровадження виробництва булок чернівецьких в/г 0,2 кг та хліба степного формового 0,85 кг з застосуванням сучасних способів тістоприготування в пекарні м. Вилково Одеської області.
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Хліб належить до основних продуктів харчування не тільки в Україні , але у
всьому світі.
Промисловість з виробництва хлібобулочних виробів в Україні є основною
галуззю харчової промисловості як за асортиментом, механізацією процесів
технологічних так і потужностями виробничими . Ця галузь харчової
промисловості спроможна забезпечити різними видами виробів хлібобулочних
населення різних категорій.
На разі широко набувають поширення пекарень малої та середньої
потужності. Вони швидко пристосовуються до потреб споживачів, зазвичай
легко можна змінювати асортимент продукції, яка виробляється на пекарні,
розширювати його.