Проектування потоковомеханізованих ліній по виробництву хліба Микулинецького в/г 0,8 кг та булок любительських 1/г 0,2 кг в хлібопекарному цеху м. Ізмаїл Одеської області.
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Хлiб - це продукт, який завжди користувався попитом у населення, є
продуктом першої необхiдностi. Він не лише втамовує голод, але й забезпечує
організм людини необхідними поживними речовинами, такими як вуглеводи,
білки, вітаміни та мінерали. Хлібобулочні вироби - є одним з основних
продуктів харчування людини.
Хлiбопекарська галузь в Україні досить добре розвивається, є основною
галуззю харчової промисловості. Протягом останнiх рокiв в Українi щорiчно
виробляється близько 2,5 млн тонн хлiба i хлiбобулочних виробів. Хлiб в
Українi вважається основним продуктом соцiального значення. Добова потреба
в хлібі становить від 90 до 130 грамів. Хлібопекарська промисловість
спроможна забезпечити різноманітними видами хлібобулочних виробів, різні
категорії населення.