Запровадження виробництва цукрового печива «Волошка» та затяжного печива «Харківська суміш» 3 застосуванням потоково-механізованої лінії в кондитерському цеху борошняних виробів.
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Дипломним проектом передбачено виробництво затяжного печива «Харківська суміш» і цукрового печива «Волошка».
Печиво «Волошка» — це цукрове печиво, виготовлене з борошна найвищого
ґатунку. Воно може мати круглу або квадратну форму. Випускається як у ваговому вигляді, так і в упаковці. Поверхня гладка, без вкраплень крихти. Розміри золотого кольору, смаку та запаху ідентичні для конкретного сорту. Злом має поперечний вигляд, рівномірну пористість і відсутність ознак непромісу. В одному кілограмі повинно бути не менше 136 штук круглої та 90 штук квадратної форми.
Вологість 4,5% (зниження на 1,0 %; збільшення на 1,5%).