Запровадження виробництва цукрового печива «Волошка» та затяжного печива «Харківська суміш» 3 застосуванням потоково-механізованої лінії в кондитерському цеху борошняних виробів.

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Дипломним проектом передбачено виробництво затяжного печива «Харківська суміш» і цукрового печива «Волошка». Печиво «Волошка» — це цукрове печиво, виготовлене з борошна найвищого ґатунку. Воно може мати круглу або квадратну форму. Випускається як у ваговому вигляді, так і в упаковці. Поверхня гладка, без вкраплень крихти. Розміри золотого кольору, смаку та запаху ідентичні для конкретного сорту. Злом має поперечний вигляд, рівномірну пористість і відсутність ознак непромісу. В одному кілограмі повинно бути не менше 136 штук круглої та 90 штук квадратної форми. Вологість 4,5% (зниження на 1,0 %; збільшення на 1,5%).
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання