Проектування потоковомеханізованих ліній по виробництву цукрового печива «Латвійське» та затяжного печива «Київське» в кондитерському цеху борошняних виробів.
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Ласощі та кондитерські вироби — це висококалорійні харчові продукти з
великим вмістом цукру чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та
запаху.
Тісто, молочні продукти, цукор, мед або фруктоза, желатин, сухофрукти та
різноманітні ароматизатори є основними продуктами для приготування солодощів.
Кондитерські вироби поділяються на дві основні категорії: цукристі та
борошняні, залежно від інгредієнтів, які використовуються.