Проектування потоковомеханізованих ліній по виробництву цукрового печива «Латвійське» та затяжного печива «Київське» в кондитерському цеху борошняних виробів.

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Ласощі та кондитерські вироби — це висококалорійні харчові продукти з великим вмістом цукру чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху. Тісто, молочні продукти, цукор, мед або фруктоза, желатин, сухофрукти та різноманітні ароматизатори є основними продуктами для приготування солодощів. Кондитерські вироби поділяються на дві основні категорії: цукристі та борошняні, залежно від інгредієнтів, які використовуються.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис