Удосконалення технології фруктового соку за допомогою методів сенсорного аналізу
Ескіз недоступний
Дата
2025
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу
Анотація
Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на фруктові фортифіковані соки; особливості технології консервованих соків; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології фруктових консервованих соків Мета роботи: удосконалити технологію фруктових консервованих соків за допомогою методів сенсорного аналізу
Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології фруктових консервованих соків за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 103 сторінках; 23 таблиці, 23 рисунки, 76 джерел інформації.
Опис
Ключові слова
технологія, консервовані фруктові соки, сенсорний аналіз