Розробка інноваційної концепції розвитку готелю «Пале Рояль» в м. Одеса з впровадженням анімаційної програми

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка нової концепції розвитку готелю «Пале Рояль» в м. Одеса, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити event-відділ у готелі, анімаційні програми відпочинку: послуги з дозвілля дітей, екскурсійні тури та розважальні тури для родин з дітьми, шоу-програми, проведення квестів та інтерактивних ігор. Науково-дослідної частини, присвяченої вивченню можливості впровадження event-послуг та анімаційних програм для дітей та дорослих з дітьми, їх асортимент та технологію надання. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, запропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційна робота магістра містить: Текстової частини – 88 стор. Таблиць – 24, Графіків – 14 , Додатків – 8, з них графічних аркушів – 8. Літературних джерел – 28 найменувань.
Опис
Ключові слова
готельний бізнес, розробка концепції готелю, event-послуги, анімаційні програми, конкурентоспроможність
Бібліографічний опис