РОЗРОБКА СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ РЕСТОРАН «112» ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ ОНТУ

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Робота викладена на 129 сторінках, що містить 5 розділів, 5 ілюстрацій, 17 таблиць, 42 інформаційних джерел та 1 додаток. Об’єктом розгляду є продукт напівфабрикат ""Млинці з м’ясом заморожені вітчизняного виробництва. Предмет роботи – споживчі властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"". Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності харчового продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"", що реалізуються на ринку України і особливості розробки системи НАССР для заморожених напівфабрикатів для впровадження у навчально-науковий ресторан «112» ОНТУ. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку та стан імпортно-експортних операцій відносно млинців з м’ясом, основні чинники формування якості продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"", вивчено асортимент, харчова цінність, особливості технології виробництва. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження напівфабрикату ""Млинці з м’ясом заморожені"". У третьому розділі наведено аналіз структури асортименту млинців з м’ясом в торговельних мережах м. Одеси, товарознавча оцінка якості продукту за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам. Четвертий розділ містить основні заходи при розробці системи НАССР для заморожених напівфабрикатів для впровадження у навчально-науковий ресторан «112» ОНТУ та протокол аналізу небезпек і оцінки ризиків. П'ятий розділ містить заходи щодо охорони праці та безпечної евакуації персоналу під час пожежі, вимоги до мікроклімату, освітлення та інші. Ключові слова: млинці з м’ясом заморожені, показники якості, нормативні документи, система НАССР Рік виконання роботи - 2024. Рік захисту роботи - 2024.
Опис
Ключові слова
млинці з м’ясом заморожені, показники якості, нормативні документи, система НАССР, культура харчування
Бібліографічний опис