Вплив якості молока-сировини на його переробку у кисломолочні напої оздоровчого призначення
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасний розвиток галузі нашої країни при високій конкуренції молочних продуктів на українському ринку нерозривно пов’язаний з розробкою технологій, що поліпшують якість продукції, із збільшенням термінів придатності та гарантованим забезпеченням її безпеки для споживача. Прагнення забезпечити споживача широким асортиментом молочних продуктів з тривалими термінами придатності є економічно доцільним, актуальним і може бути реалізовано на основі вдосконалення технологічних процесів виробництва національних молочних і кисломолочних продуктів оздоровчого призначення.
Опис
Федорчук Д. Вплив якості молока-сировини на його переробку у кисломолочні напої оздоровчого призначення / Д. Федорчук; наук. кер. Д. М. Скрипніченко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. технол. ун-т; гол. ред. Л. В. Іванченкова. – Одеса, 2023. – С. 377-378.
Ключові слова
кисломолочні напої, молоко-сировина, оздоровчого призначення, якість продукції, термін придатності, безпека для споживача