Управління розвитком м’ясопереробних підприємств на основі диверсифікації виробництва
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
КРМ містить 119 сторінок, 53 таблиці, 5 рисунків, список використаних джерел з 40 найменувань, 16 додатків.
Метою роботи є дослідження теоретико-методичних та прикладних основ управління розвитком підприємств м’ясопереробної галузі шляхом диверсифікації виробництва в сучасних умовах.
Об’єктом дослідження є процес диверсифікації діяльності сучасного м’ясопереробного підприємства.
Предметом дослідження є теоретико-методичні та прикладні основи управління розвитком підприємств м’ясопереробної галузі в сучасних умовах господарювання.
Завданням роботи передбачено дослідити концептуальні основи та методологічні підходи до управління розвитком підприємства через диверсифікацію виробництва; окреслити механізм та принципи диверсифікації діяльності м’ясопереробних підприємств; здійснити аналіз поточного стану та перспектив розвитку ринку м’ясних продуктів в Україні в сучасних умовах; провести комплексну оцінку внутрішніх і зовнішніх факторів функціонування м’ясопереробних підприємств, використовуючи техніко-економічні показники за кілька років; визначити ключові напрями диверсифікації виробничої діяльності м’ясопереробних підприємств у контексті сучасних викликів; розробити практичні рекомендації щодо впровадження заходів з диверсифікації діяльності для забезпечення їх сталого розвитку.
За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації щодо основних векторів диверсифікації виробництва підприємств м’ясопереробної галузі України.
Одержані результати можуть бути використані на м’ясопереробних підприємствах як заходи щодо вдосконалення їх роботи.
Рік виконання роботи 2024.
Рік захисту роботи 2024.
Опис
Ключові слова
диверсифікація, нові види продукції, м'ясопереробні підприємства, діагностика