Технології сучасної кулінарної обробки продукції ресторанного господарства

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У сучасну ресторанну кухню України надійшло досить багато інноваційних технологій обробки продуктів харчування, які з’явилися і зараз широко застосовуються в інших країнах. Особлива увага приділена методам шокового замороження та інтенсивного охолодження. Серед інноваційних технологій, які прийшли з-за кордону в вітчизняну індустрію харчування, широко впроваджується технологія інтенсивного охолодження Cook&Chill – або КЕЧ («Кук енд Чіл» – «приготуй і охолоди», англ.), дозволена санітарним законодавством країн ЄС і США. Розглянуто етапи технології Cook and Chill.
Опис
Скляр В. Ю. Технології сучасної кулінарної обробки продукції ресторанного господарства / В. Ю. Скляр, Д. С. Дубінка // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Черкаси, 24‒25 берез. 2022 р. / Черкас. держ. технол. ун-т. ‒ Черкаси, 2022. – Т. 1. – С. 79–81.
Ключові слова
кулінарна обробка продуктів, термічна обробка продуктів, замороження їжі, інноваційні технології, інтенсивне охолодження, шокова заморозка, технологія Cook&Chill
Бібліографічний опис