Оцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності ТОВ Молочна компанія «Галичина»
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є визначення рівня конкурентоспроможності та пошук шляхів її підвищення на ТОВ «Молочна компанія «Галичина».
Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси управління конкурентоспроможністю підприємств.
Предметом дослідження є конкурентоспроможність ТОВ «Молочна компанія «Галичина».
Завданнями роботи передбачено дослідити науково-теоретичні погляди на економічні категорії «конкуренція» та «конкурентоспроможність»; проаналізувати методичні підходи до оцінки рівня конкурентоспроможності підприємств; визначити шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств; провести діагностику стану молокопереробної галузі України та виділити проблеми у розвитку; провести діагностику внутрішнього стану ТОВ «Молочна компанії «Галичина»; оцінити рівень конкурентоспроможності ТОВ «Молочна компанія «Галичина» на ринку молочних продуктів; розробити та обґрунтувати проєкт з підвищення рівня конкурентоспроможності ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; визначити економічну ефективність запропонованого заходу.
За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції з підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі України.
Отримані результати можуть бути використані на підприємствах молокопереробної галузі України.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність підприємства, методи оцінки, шляхи підвищення, молокопереробна галузь