Створення нових туристичних продуктів сільського зеленого туризму в ФГ "Пан Білан" на засадах сталого розвитку

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації
Анотація
Робота містить 85 сторінку, 6 таблиць, 19 рисунків, список літератури з 41 найменувань, 3 додатки. Дана кваліфікаційна робота присвячена аналізу потенціалу сільського зеленого туризму на прикладі фермерського господарства «Пан Білан», розташованого в Одеській області України. Дослідження спрямоване на створення нових туристичних продуктів з урахуванням принципів сталого розвитку. Результати дослідження підтверджують великий потенціал «Пана Білана» як агротуристичної локації, здатної привертати туристів і сприяти економічному і соціокультурному розвитку регіону. В роботі розглядається аграрний туризм, його основні поняття, визначення та характеристика. Особлива увага приділяється розширенню потенціалу фермерських господарств України у сфері туризму на прикладі фермерського господарства «Пан Білан». Здійснено аналіз можливостей та перспектив розвитку фермерських господарств в Україні як туристичних об'єктів. Проведено детальний огляд фермерського господарства «Пан Білан» та його роль у розвитку аграрного туризму в Одеській області. Проведено: - огляд успішних прикладів аграрного туризму в європейських країнах. - аналіз аграрного туризму в США та Канаді, успішні кейси та їх застосування. Розроблено туристичні продукти для ФГ «Пан Білан» у вигляді агротуру, програми екологічного семінару на ФГ «Пан Білан», програми літньої школи з садівництва та рослинництва на фермі. У роботі проведено всебічний аналіз розвитку аграрного туризму, розглянуто міжнародний досвід та розроблено нові туристичні продукти для фермерського господарства «Пан Білан». Запропоновані заходи спрямовані на підвищення привабливості фермерських господарств для туристів та сприяння сталому розвитку аграрного туризму в Україні. Рік захисту роботи - 2024.
Опис
Ключові слова
зелений туризм, екотуризм, агротуризм, агроферми, туристичний продукт
Бібліографічний опис
Зібрання