Управління логістикою підприємства в умовах військового стану

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
Актуальність теми зумовлена необхідністю управління логістичними процесами на сучасних підприємствах, особливо в умовах військового стану, коли мова йде про необхідність «виживання» виробників. Тому потібно переглядати всі процеси, асортиментну та маркетингову політику, вплоть до дрібниць. У першому розділу «Управління логістикою підприємства в умовах військового стану» досліджено теоретико-методичні основи логістичного менеджменту на сучасному підприємстві, хронологію його трансформації, а також, принципи, завдання та розподіл персоналу. Обозначена важливість виробничої логістики в умовах військового стану та важливість забезпечення логістичної складової виробничого процесу У другому розділу «Ринок хлібобулочних виробів: динаміка та тенденції» проаналізовані тенденції сучасного ринку хлібобулочних виробів, основні фактори що впливають на нього, структуру виробництва, встановлено беззаперечне домінування вітчизняних виробників на внутрішньому ринку. Проведено аналіз показників фінансово-економічної діяльності ТОВ «Ширяєво хліб» та оцінка його конкурентоспроможності. У третьому розділі «Рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Ширяєво хліб» проведено SWOT-аналіз за результатами якого запропоновано використати існуючі потужності підприємства, виготовляти сухпайки у вигляді сухарів тривалого зберігання для чого закупити обладнання для пакування. Продукт в основному орієнтовано на військові потреби, але може використовуватись як туристами так і тими хто полюбляє снекі для перекусу.
Опис
Ключові слова
управління, логістика, ринок хлібобулочних виробів, виробнича логістика
Бібліографічний опис