Проєкт холодильної установки цеху по виробництву ковбасних виробів продуктивністю 10 тонн на добу, розташованого у м. Вінниця
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря
Анотація
Кваліфікаційна робота складається з розрахунково-пояснювальної
записки на 76 сторінках та графічній частини на 6 аркушах.
Метою цієї роботи є розробка, дослідження та оптимальний вибір
холодильного обладнання холодильної установки ковбасного цеху, з
мінімальними енергетичними та фінансовими витратами та високої якості
продукту. У роботі проаналізовано особливості сучасних технологій
виробництва ковбаси, розроблено технологічну схему для забезпечення
процесів охолодження та зберігання продукту. Розроблено та спроектовано
планування підприємства, визначено теплове навантаження для
споживачів холоду. Проведено теплові розрахунки та розрахунки
обладнання. Підібрано основне та допоміжне обладнання. Проведено
порівняльний аналіз систем охолодження ковбас після варіння та
запропоновано кілька варіантів таких систем. Результати цієї роботи
можуть бути використані для проектування нових або реконструкції
існуючих ліній охолодження продуктів різного типу.
Опис
Ключові слова
холодильна установка, ковбасний цех, порівняльний аналіз