Підвищення енергетичної ефективності процесів концентрування харчових розчинів з використанням теплового насосу
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра процессів, обладнання та енергетичного менеджменту
Анотація
Кваліфікаційна робота бакалавра містить 66 сторінок, 2 таблиць, 12
рисунків, список використаних джерел з 10 найменувань, 1 специфікація.
Метою виконання роботи є розробка випарного апарату для отримання
концентрованого виноградного соку.
Об’єктом аналізу, є концентрований виноградний сік, предмет розробки -
випарний апарат для отримання концентрованого виноградного соку.
Опис
Ключові слова
вакуум-випарний апарат, тепловий насос, концентрування, випаровування