Підвищення енергетичної ефективності процесів концентрування харчових розчинів з використанням теплового насосу

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра процессів, обладнання та енергетичного менеджменту
Анотація
Кваліфікаційна робота бакалавра містить 66 сторінок, 2 таблиць, 12 рисунків, список використаних джерел з 10 найменувань, 1 специфікація. Метою виконання роботи є розробка випарного апарату для отримання концентрованого виноградного соку. Об’єктом аналізу, є концентрований виноградний сік, предмет розробки - випарний апарат для отримання концентрованого виноградного соку.
Опис
Ключові слова
вакуум-випарний апарат, тепловий насос, концентрування, випаровування
Бібліографічний опис