Удосконалення автомата для фасування та закупорювання густих продуктів М6- ОРЖ. Для підприємства ГМЗ

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра процессів, обладнання та енергетичного менеджменту
Анотація
На даний час дуже гострою є проблема конкурентноспроможності продукції вітчизняних підприємств. Крім збільшення якості продукції. Яка фасується в дрібну споживчу тару, що користується великим попитом у населення, виробники повинні дбати про нові види продукції, тари і її дизайнерське оформлення. Ця проблема ускладнюється тим, що не всі підприємства молочної галузі можуть придбати сучасне обладнання. Темою проекту є модернізація автомату для фасовки сметани. Це дало змогу при менших інвестиціях поновити існуюче обладнання і вивести його на сучасний технічний рівень. При модернізації збільшилась продуктивність і надійність існуючого обладнання. Фасування сметани в новому варіанті здійснюється в якісну сучасну споживчу тару, яка користується значним попитом у населення. Зменшені витрати пакувального матеріалу та технологічні простої обладнання пов’язані з необхідністю зупинок фасувального автомату при зміні упаковочного матеріалу. Ефективність впроваджених мироприємств підтверджена технологічно-конструкторськими та економічними розрахунками.
Опис
Ключові слова
фасування сметани, полімерна плівка, формування тари
Бібліографічний опис