Виробничий потенціал кондитерської корпорації «Рошен» та ефективність його використання»
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Кваліфікаційна робота бакалавра містить 87 сторінок, 14 таблиць, 15
рисунків, список використаних джерел з 59 найменувань, 5додатків.
Метою роботи є обґрунтування теоретичних та практичних аспектів
підвищення ефективності виробництва кондитерської корпорації «Рошен».
Виявлено, що кондитерський ринок характеризується високим рівнем
конкуренції, для нього характерні сезонні коливання попиту і пропозиції,
широкий асортимент різних кондитерських виробів, кондитерська
корпорація активно використовує свій експортний потенціал, цифрові
інструменти. За показниками фінансового стану і обсягами реалізації
компанія має ліквідний баланс і зростаючий бізнес особливо у його
експортній складовій, показники рентабельності зростають, показники
ліквідності та фінансової стійкості свідчать про стабільний рівень.
Обґрунтовано за допомогою SWOT-аналізу, що найвагомішою сильною
стороною компанії «Рошен» є позитивна репутація стандартів якості
компанії на зовнішньому і внутрішньому ринках; основні загрози стосуються
політичної та економічної нестабільності в Україні.
Об'єктом дослідження є показники ефективності використання
виробничого потенціалу кондитерської корпорації «Рошен».
Предметом дослідження є теоретичні, методичні і практичні аспекти
підвищення ефективності використання економічного потенціалу
підприємства.
За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо
впливу запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники
роботи підприємства.
Одержані результати можуть бути використані на підприємстві як
заходи щодо вдосконалення його виробничої діяльності.
Опис
Ключові слова
виробничий потенціал, Рошен, ефективність, експортний потенціал