Шляхи підвищення ефективності використання економічного потенціалу ПрАТ ВО «Одеський консервний завод»
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Кваліфікаційна робота бакалавра містить 85 сторінок, 31 таблицю, 6
рисунків, список використаних джерел з 34 найменувань, 12 додатків.
Метою дипломної роботи є вивчення шляхів підвищення ефективності
використання економічного потенціалу ПрАТ ВО «Одеський консервний
завод», розробка заходу та розрахунок його економічної ефективності.
Відповідно до мети в роботі поставлені наступні завдання: визначити
теоретичні питання сутності поняття «потенціал підприємства» та його
структуру; розглянути сутність поняття «економічний потенціал», його
складові та показники оцінки; розкрити основні шляхи підвищення
ефективності використання економічного потенціалу підприємства;
проаналізувати стан зовнішнього середовища підприємства; охарактеризувати
внутрішній стан та зробити техніко-економічний аналіз виробничо-
господарської діяльності ПрАТ ВО «Одеський консервний завод»; розробити
захід щодо підвищення ефективності використання економічного потенціалу
підприємства та розрахувати його економічну ефективність; визначити вплив
запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники діяльності
ПрАТ ВО «Одеський консервний завод».
Об'єктом дослідження є показники ефективності використання
економічного потенціалу ПрАТ ВО «Одеський консервний завод».
Предметом дослідження є теоретичні, методичні і практичні аспекти
підвищення ефективності використання економічного потенціалу
підприємства.
За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо
впливу запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники
роботи підприємства.
Одержані результати можуть бути використані на підприємстві як
заходи щодо вдосконалення його роботи.
Опис
Ключові слова
потенціал, ефективність, харчова галузь