Підвищення економічної і соціальної ефективності ПП «Гармаш»

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
КРБ містить 98 сторінок, 45 таблиць, 4 рисунки, список використаних джерел з 27 найменувань, 10 додатків. Метою виконання роботи є проведення пошук шляхів підвищення економічної і соціальної ефективності аналізу ПП Фірма «Гармаш» та розробка практичних рекомендацій. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси управління ефективністю діяльності підприємств м’ясопереробної галузі. Предметом дослідження є економічна і соціальна ефективність ПП Фірма «Гармаш». Завданнями роботи передбачено дослідження науково-теоретичних основ підвищення ефективності діяльності підприємств; дослідження сучасного стану м’ясопереробної галузі України та виявлення проблем у розвитку; діагностика фінансово-економічного стану ПП Фірма «Гармаш»; розробка пропозицій з підвищення економічної і соціальної ефективності; розрахунок ефективності заходу з покращення економічного стану підприємства. За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції з підвищення економічної і соціальної ефективності підприємств м’ясопереробної галузі України. Отримані результати можуть бути використані на підприємствах м’ясопереробної галузі України.
Опис
Ключові слова
економічна ефективность, харчова галузь, діагностика, проєкт підвишення ефективності
Бібліографічний опис