Удосконалення дробарки какао в умовах SMART системи
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технологічного обладнання зернових виробництв
Анотація
У даної кваліфікаційної роботі проаналізовано сучасний стан кондитерської промисловості, проведено аналіз діючих видів обладнання для дробарки какао (подрібнення жмиха какао), перспективи розвитку даних машин та необхідність подальшого вироблення цих машин у промисловості, урахуванням використання систем автоматизації.
Перші системи управління представляли собою енергоємні величезні шафи які дозволяли керувати обладнанням без елементарного контролю їх роботи.
Сучасна автоматизація на кондитерських підприємствах управляти технологічними процесами за допомогою SMART систем. Це вимагає досить високої кваліфікації обслуговуючого персоналу.
Робота SMART систем здійснюється контролерами шляхом опитування датчиків, контролю режимів роботи обладнання з відображенням в системі WEB-інтерфейсу. В порівнянні з існуючими системами контролю, система SMART має незаперечні переваги, тому що оснащена модулем з регламентом контролю параметрів обладнання, згідно з паспортними характеристиками, веде архів та контролює терміни технічного обслуговування.
В даній кваліфікаційної роботі розглянуто удосконалення дробарки какао, розроблено і реалізовано технічне завдання для підвищення ефективності процесу подрібнювання та зменшення енергозатрат.
Для збільшення продуктивності дробарки какао необхідно застосувати SMART технології.
Опис
Ключові слова
дробарка какао, процес подрібнювання, SMART технології, кондитерська промисловість