Бізнес-планування виробництва соків в Україні
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Кваліфікаційна робота містить 106 сторінки, 33 таблиці, 19 рисунків та діаграм, список літератури з 54 найменувань, 9 додаток.
Метою роботи є розробка бізнес-плану відкриття підприємства з виробництва і реалізації сокової продукції у м.Одеса з урахуванням сучасних тенденцій та оцінки привабливості проєкту.
Об’єктом дослідження є економічні відносини, що виникають в процесі виробництва і реалізації соків в Україні.
Предмет дослідження – теоретичні і практичні засади створення бізнес-планів харчових підприємств.
Завданням роботи передбачено визначення сутності, мети, завдань, етапів розробки та структури бізнес-плану; аналіз стану і тенденцій розвитку ринку соків в Україні; товарознавчу оцінка соків в Україні; розробка бізнес-плану створення і розвитку фреш-бару в м. Одеса.
За результатами роботи сформульовано висновки стосовно перспектив розвитку ринку соків України та проєктування малого підприємництва, а саме відкриття і розвитку фреш-бару в м.Одеса.
Ключові слова: бізнес-план, ринок соків, фреш-бар, товарознавча оцінка соків
Рік виконання роботи – 2023-2024.
Рік захисту роботи –2024.
Опис
Ключові слова
бізнес-план, ринок соків, фреш-бар, товарознавча оцінка соків, оцінка ефективності