Аналіз ринку та порівняльна оцінка якості безалкогольних напоїв, що реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. Одеси

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Кваліфікаційна робота містить 93, 12 таблиць, бібліографія з 27 найменувань , 2 додатка. Метою роботи є встановлення специфіки споживання та якості безалкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі м. Одеси. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є економічні відносини безалкогольні напої, є важливим елементом сучасного харчового ринку та впливає на споживчі уподобання та здоров’я населення. 1. Завданням роботи передбачено Провести аналіз ринку безалкогольних напоїв у м. Одесі. 2. Здійснити порівняльну оцінку якості безалкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі м. Одеси. 3. Проаналізувати тенденції споживання та вибору споживачами безалкогольних напоїв у м. Одесі. 4. Визначити основні характеристики асортименту безалкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі м. Одеси. 5. Провести оцінку упаковки та маркування безалкогольних напоїв. 6. Оцінити якість безалкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. 7. Визначити заходи нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності об’єктів дослідження при імпорті/експорті. 8. Розрахувати конкурентоспроможність безалкогольних напоїв на ринку м. Одеси. За результатами роботи сформульовано висновки стосовно сучасного стану та перспектив розвитку імпортно-експортних операцій ринка безалкогольних напоїв, дослідження їх якості та тенденцій споживання, а також питання безпеки та санітарії на підприємствах торгівлі. Отримані результати рекомендовані до використання в галузі виробництва безалкогольних напоїв. Ключові слова: Безалкогольні напої, Якість, Контроль, Підприємства, Брендування, Маркетинг. Рік виконання роботи – 2023-2024. Рік захисту роботи – 2024.
Опис
Ключові слова
безалкогольні напої, якість, контроль, підприємства, брендування, маркетинг
Бібліографічний опис