Технологічна експертиза виробництва напоїв безалкогольних сильногазованих Schweppes

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Безалкогольна продукція, як на світовому ринку, так і в Україні, розширюється, в основному, за рахунок використання нових, нетрадиційних видів сировини, а також різних харчових добавок, які покращують їх органолептичні і фізико-хімічні показники, але не завжди асоційовані з користю для здоров'я споживачів. Крім того, спостерігається тенденція до зростання попиту саме на солодкі газовані безалкогольні напої, тому необхідно проводити технологічний контроль і експертизу даного виду харчової продукції.
Опис
Огороднікова А. М. Технологічна експертиза виробництва напоїв безалкогольних сильногазованих Schweppes / А. М. Огороднікова, М. А. Кіцелюк; наук. кер. О. В. Малинка // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. технол. ун-т; гол. ред. Л. В. Іванченкова. – Одеса, 2023. – С. 145-147. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
технологічна експертиза, безалкогольні напої, Schweppes, харчові добавки, органолептичний аналіз
Бібліографічний опис