Управління розвитком м’ясопереробних підприємств на основі диверсифікації діяльності

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
КРМ містить 125 сторінок, 41 таблиці, 5 рисунків, список використаних джерел з 50 найменування, 15 додатків. Метою роботи є дослідження теоретичних та прикладних засад управління розвитком м’ясопереробних підприємств на основі диверсифікації діяльності. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процес управління розвитком м’ясопереробних підприємств на основі диверсифікації діяльності. Предметом дослідження є теоретичні та методологічні основи управління розвитком м’ясопереробних підприємств на основі диверсифікації діяльності. Завданням роботи передбачено дослідити сутність та методологію управління розвитком підприємства на основі диверсифікації виробництва.; проаналізувати стан та перспективи розвитку ринку м’ясних продуктів України на сучасному етапі; провести діагностику внутрішнього та зовнішнього стану м’ясопереробних підприємств на основі техніко-економічних показників за 2 роки; визначити напрями диверсифікації діяльності м’ясопереробних підприємств в сучасних умовах; запропонувати прикладні заходи диверсифікації діяльності м’ясопереробних підприємств. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації щодо управління розвитком м’ясопереробних підприємств на основі диверсифікації діяльності. Одержані результати можуть бути використані на м’ясопереробних підприємствах як заходи щодо вдосконалення їх роботи.
Опис
Ключові слова
розвиток, управління розвитком, м'ясопереробні підприємства, диверсифікація, диверсифікація діяльності
Бібліографічний опис