Стратегічні напрями розвитку підприємств м’ясопереробної галузі у повоєнний період

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою виконання роботи є дослідження теоретичних та методологічних аспектів формування стратегічних напрямів розвитку підприємств, розробка практичних пропозицій зі стратегічного розвитку м’ясопереробної галузі України у повоєнний період. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси формування стратегічних напрямів розвитку галузей та підприємств. Предметом дослідження є напрями розвитку м’ясопереробної галузі України у повоєнний період. Завданнями роботи передбачено провести аналіз науково-теоретичних засад формування стратегій розвитку підприємств; проаналізувати стан, динаміки та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі України; на основі SWOT та PEST-аналізу визначити сильні та слабкі сторони галузі, можливості та загрози для її розвитку; розробити матрицю стратегічних напрямів розвитку м’ясопереробної галузі України у повоєнний період; визначити стан та можливості для реалізації інвестиційних проєктів підприємств м’ясопереробної галузі; запропонувати проєкт з підвищення ефективності розвитку м’ясопереробної галузі України у повоєнний період та розрахувати його ефективність. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та пропозиції з підвищення ефективності м’ясопереробної галузі у повоєнний період. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах м’ясопереробної галузі.
Опис
Ключові слова
стратегія, розвиток, криза, відродження, напрями, програми розвитку, м'ясопереробна галузь
Бібліографічний опис