Оцінка рівня і шляхи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Кваліфікаційна робота магістра містить 110 сторінок, 56 таблиць, 15 рисунків, список джерел з 38 найменувань, 2 додатки.
Метою кваліфікаційної роботи магістра є визначення поняття економічний потенціал підприємства, оцінка його рівня, економічне обґрунтування та розробка шляхів підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі.
Для досягнення мети визначенні наступні завдання: розкрити теоретичні засади поняття «економічний потенціал підприємства» та його суть; розглянути методичні підходи оцінювання ефективності використання економічного потенціалу підприємства; проаналізувати існуючі шляхи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств; провести аналіз стану хлібопекарної галузі України; проаналізувати стан внутрішнього середовища двох підприємств ТОВ «Білгород-Дністровська паляниця» і ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»; розробити заходи з підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств та розрахувати їх економічну ефективність.
Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи магістра є процеси формування і розвитку відносин з підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі України.
Предметом магістерської роботи є теоретичні та методичні основи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі.
За результатами роботи сформульовано висновки і пропозиції, що мають прикладний характер, можуть бути використані на підприємствах хлібопекарної галузі.
Рік виконання роботи – 2023.
Рік захисту роботи – 2023.
Опис
Ключові слова
економічний потенціал, ефективність, економіка, аналіз, підприємства хлібопікарської галузі