Сучасний стан та шляхи підвищення економічної ефективності виробництва підприємств кондитерської галузі

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою роботи є дослідження питань ефективності виробництва, визначення теоретичних та методичних підходів до її оцінки та розробка напрямів підвищення на прикладі підприємства кондитерської галузі харчової промисловості України. Відповідно до мети в роботі поставлені наступні завдання: – дослідити теоретичні аспекти ефективності виробництва; – вивчити підходи до оцінки ефективності виробництва та ознайомитись з моделями оцінки; – дослідити сучасний стан ринку солодощів й кондитерської продукції; – на прикладі підприємств-об’єктва дослідження оцінити ефективність роботи та запропонувати шляхи покращення їх виробничо–господарської діяльності. Об’єктом дослідження є теоретико-методичні та прикладні процеси виробничо-господарської діяльності підприємств кондитерської галузі. Предмет дослідження даної роботи – виробничі відносини, які виникають у процесі створення, використання та підвищення економічної ефективності діяльності досліджуваного підприємства.
Опис
Ключові слова
економічна ефективність, виробництво, кондитерська галузь
Бібліографічний опис