Діагностика виробничо-господарської діяльності підприємств м'ясопереробної галузі
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою роботи є дослідження теоретико-методичних основ та практичних рекомендацій щодо проведення діагностики виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємств.
Відповідно до мети в роботі поставлені наступні завдання:
– узагальнити теоретико-методологічні підходи до визначення категоріального апарату діагностики виробничо-господарської діяльності;
– проаналізувати стан та перспективи розвитку ринку м’яса та продуктів його переробки в Україні;
– провести комплексний аналіз ефективності виробничо-господарської діяльності двох м’ясопереробних підприємств;
– розробити практичні рекомендації по підвищенню ефективності виробничо-господарської діяльності підприємств на основі виявлених резервів;
– оцінити вплив впровадження практичних заходів на ефективність діяльності підприємств.
Об’єкт дослідження ‒ процес діагностики виробничо-господарської діяльності підприємств м’ясопереробної галузі.
Предметом дослідження єтеоретико-методичні засади та практичні рекомендації щодо діагностики виробничо-господарської діяльності підприємств м’ясопереробної галузі.
Опис
Ключові слова
діагностика, виробничо-господарська діяльність, м’ясопереробні підприємства