Впровадження організаційно-управлінських інновацій ТОВ «Сільпо-Фуд»

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
Актуальність теми «Впровадження організаційно-управлінських інновацій ТОВ ""Сільпо-Фуд""» обумовлена необхідністю підприємствам роздрібної торгівлі впроваджувати інноваційні процеси у своїй діяльності з метою покращення ряду економічних показників роботи, при цьому ґрунтуючись на засадах організаційно-управлінських змін, що у подальшому матимуть вплив у таких поняттях як продуктивність, ефективність та приріст прибутку. У першому розділі «Сутність та особливості впровадження організаційно-управлінських інновацій на підприємстві» охарактеризовано сутність ораганізаційно-управлінських інновацій та специфіку їх впровадження на підприємстві. У другому розділі «Характеристика ТОВ ""Сільпо-Фуд"" у розрізі ринку роздрібної торгівлі» проаналізовано ринок фуд-ритейлу в Україні, охарактеризовано діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», окреслено його організаційну структуру. У третьому розділі «Підвищення економічної ефективності підприємства за рахунок впровадження організаційно-управлінських інновацій» запропоновано удосконалити систему управління персоналу шляхом впровадження інформаційних технологій та підвищення продуктивності персоналу. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 65 сторінок, 16 таблиць, 13 рисунків. Перелік посилань нараховує 33 найменування.
Опис
Ключові слова
інновація, фуд-ритейл, організаційно-управлінські інновації, організаційна структура
Бібліографічний опис