Управління інноваціям у виробництві круп`яних продуктів в Україні
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Кваліфікаційна робота магістра містить 88 сторінок, 22 таблиці, 12 рисунків, список літератури з 68 найменування.
Метою роботи є розроблення теоретико-методичних основ та практичних рекомендацій щодо виміру рівня інвестиційної привабливості проєкту удосконалення технології переробки полби в крупи та пластівці.
Для досягнення поставленої мети дослідження необхідно вирішити такі завдання:
– комплексно оцінити та узагальнити теоретико-методичні основи оцінки інвестиційної привабливості реальних проектів;
– дослідити існуючі методи оцінки інвестиційної привабливості проектів;
– аналіз сучасного стану та перспектив розвитку ринку круп в Україні.
–оцінку інвестиційної привабливості проекту удосконалення технології переробки полби в крупи та пластівці.
Об’єктом дослідження виступають процеси оцінки інвестиційної привабливості проекту удосконалення технології переробки полби в крупи. Предметом дослідження є теоретико-методичні, організаційні та практичні основи побудови системи оцінки інвестиційної привабливості проекту удосконалення технології переробки полби в крупи.
Інформаційною базою дослідження є вітчизняні та закордонні наукові праці, періодичні видання присвячені оцінці та управлінню інвестиційною привабливістю підприємств, Закони України та інші нормативні акти, дані Державної служби статистики України.
Рік виконання роботи – 2023.
Рік захисту роботи – 2023.
Опис
Ключові слова
ринок зернопродуктів, крупа, полба, інновації, інвестиції, ефективінсть, аналіз ризиків