Товарознавча оцінка печива пісочного та митні процедури при переміщенні його через митний кордон України

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Дипломна робота складається з п'яти розділів, включає висновки до чотирьох розділів, загальні висновки і рекомендації, 9 рисунків, одинадцять таблиць та список літератури, що включає 50 джерел. Зміст роботи розгорнуто на 105 сторінках друкованого тексту. У вступі обґрунтована актуальність обраної теми, визначена мета і завдання дослідження. Вказані об'єкт і предмет дослідження у другому розділі. Перший розділ проаналізовано сучасний стан ринку пісочного печива, його споживні властивості, показники якості, виявлено дефекти, розглянуто харчову цінність та наведено нормативні та законодавчі вимоги щодо оцінювання якості та безпечності цього виду випічки. Другий розділ включає опис об'єктів та методів дослідження. У третьому розділі проводиться товарознавча оцінка пісочного печива відповідно до нормативних документів. Четвертий розділ розкриває питання, пов’язані із здійсненням митних формальностей при експорті печива пісочного. У п'ятому розділі визначено основні положення з охорони праці у сфері товарознавства.
Опис
Ключові слова
товарознавство, якість, асортимент, аналіз ринку, печиво, митне оформлення
Бібліографічний опис