Розробка системи кондиціювання і вентиляції повітря для камер дозрівання та зберігання твердих сирів продуктивністю 5 тони на добу, м. Миколаїв

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем
Анотація
Технологія молока і молочних продуктів – це сукупність знань про сучасні способи переробки молочної сировини з метою одержання продуктів високої якості. Сутність технології полягає у дотриманні та розробленні основних принципів та схем виробництва у сукупності з великою кількістю взаємопов’язаних явищ та процесів, що проходять під впливом технологічних факторів. Технологія молока і молочних продуктів, як і сама молочна галузь, поділяються за такими напрямками: - виробництво незбираномолочих продуктів (виробництво питних видів молока, сметани, сиру кисломолочного, кисломолочних напоїв, морозива); - маслоробство (виробництво різних видів масла: вершкового, кисловершкового традиційного та нетрадиційного хімічного складу); - сироробство (виробництво натуральних сирів: твердих, м'яких, напівтвердих, перероблених тощо); - виробництво молочних консервів (згущені стерилізовані, згущені з цукром та сухі молочні консерви); - виробництво дитячих молочних продуктів (рідких, пастоподібних, рідких); - переробка вторинної молочної сировини (виробництво сухої вторинної сировини, казеїну та інших білкових концентратів, замінників незбираного молока, знежирених молочних продуктів тощо).
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис