Шляхи підвищення прибутку та рентабельності на ТОВ «Форес»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне
Анотація
КРБ містить 74 сторінок, 23 таблиць, 5 рисунків, список літератури з 22 найменувань. Основною метою й завданнями кваліфікаційної роботи є проведення аналізу формування й використання прибутку підприємства в попередніх періодах, виявлення закономірностей формування прибутку даної галузі харчової промисловості на прикладі конкретного підприємства, пошук шляхів і відповідних їм заходів щодо підвищення прибутку в плановому періоді. Об'єктом дослідження даної кваліфікаційної роботи є діяльність ТОВ «Форес». На сьогоднішній день підприємство є одним з відносно великих виробників майонезу, який задовольняє потреби, головним чином, споживачів південних регіонів України. Предметом дослідження є прибуток ТОВ «Форес». Основними джерелами економічної інформації стали законодавчі, інші нормативні акти і постанови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Секретаріату Президента України з питань регулювання оподаткування, офіційні статистичні матеріали, навчально-аналітична література, періодичні економічні видання, електронні ресурси, матеріали фінансової та статистичної звітності досліджуваного підприємства за два роки. Для вирішення поставлених у роботі завдань було використано загальнонаукові й прикладні методи дослідження: емпіричний, факторний, ситуаційний аналіз; системний аналіз і метод групування. За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції з підвищення економічної ефективності виробництва ТОВ «Тростянецьхліб».
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання