Проєкт «фуд-корт» кафе української кухні для розвитку туристично-рекреаційної інфраструктури у м. Білгород-Дністровський Одеської обл

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Кафе фуд-корд української кухні у місті Білгород-Дністровський ,Одеської області – це місце де кожен може відчути себе по справжньому в Бессарабії . Починаючи з оформлення інтер’єру, приготуванням страв, оформленням меню, формую офіціантів та багато іншими дрібницями. Кафе буде користуватися попитом, тому що, знаходиться біля лиману, а також за містом знаходиться всі ми відома Аккерманська фортеця – історично-архітектурна пам’ятка та найбільша фортеця в Україні, яка манить своєю історією та своїми таємницями багато туристів з усієї країни, а також із закордону , відвідавши історичну пам’ятку турист захоче скуштувати українську кухню , вони це зможе зробити у нас в кафе. Не треба забувати що кафе має дворик який має близько 55 посадочних місць.Контингентом відвідувачів постають туристи які приїхали відвідати знамениту фортецю. Конкуренція є невід’ємною частиною в даному випадку , адже біля фортеці вже працюють декілька закладів, які користуються попитом серед туристів. А також кафе матиме затишний фуд-корт, фуд-корт уособлює в себе - дворик під відкритим небом, в день відвідувачі грітимуться на сонечку, а ввечері дивитимуться на зорі. Дизайн представляє собою український стиль Для українського стилю в інтер'єрі характерні такі риси як простота, комфорт, натуральність та екологічність. Також український стиль – це стіни з побілкою, тобто бажано жодних шпалер, а просто біла стіна. Це може бути декорування цеглою, каменем, соломою чи глиною Заклад буде збудований біля лиману , гості матимуть можливість дихати морським повітрям , яке є дуже важливим чинником для здоров’я, такий невеличкий бонус від закладу ресторанного господарства «Їж та оздоровлюйся». Графік роботи кафе від 10:00 до 22 :00 , без вихідних .
Опис
Ключові слова
«фуд-корт» кафе, українська кухня
Бібліографічний опис