Розробка концепції ресторану єврейської кухні в м. Умань Черкаської області

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
«Розробка концепції ресторану єврейської кухні в м. Умань Черкаської області» Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану єврейської кухні в м. Умань Черкаської області. Ресторан єврейської кухні в м. Умань Черкаської області пропонує національні страви з натуральних інгредієнтів, з беззаперечним дотриманням правил Кашруту та високий рівень обслуговування гостей. Основна ідея проекту – збереження традицій та унікальності єврейської кухні, з одночасним забезпеченням нових та захоплюючих вражень для гостей. В технологічному розділі представлені розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Також в роботі представлено організаційну структуру, описані принципи охорони праці на підприємстві, розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 91стор.; таблиць – 31 графічних аркушів – 4
Опис
Ключові слова
єврейська кухня, національні страви, Кашрут, збереження традицій, етнічний ресторан, хасиди
Бібліографічний опис