Розробка концепції спеціалізованої закусочної в м. Одеса

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Кваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка проекту конкурентоспроможної спеціалізованої закусочної в м. Одеса, складається з: Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств ресторанного господарства в місті Одеса, актуальність мети кваліфікаційної роботи бакалавра. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень, де на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити спеціалізовану закусочну. Заклад буде актуальним, оскільки страви обраного напрямку мають попит серед споживачів ресторанних послуг, при цьому в місті закладів такого формату одиниці. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи спеціалізованої закусочної, а саме виробничої програми закладу, технологічного обладнання для виробничого цеху, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування спеціалізованої закусочної, також наведено опис торгівельних і адміністративно-побутових приміщень. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління спеціалізованої закусочної, та розроблено штатний розпис її робітників, проведено аналіз основних та додаткових послуг, що пропонує спеціалізована закусочна. Описані принципи охорони праці на підприємстві та навколишнього середовища. Аналізу інвестиційної привабливості проекту, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності спеціалізованої закусочної, витрат на впровадження та проектованих показників прибутку від надання послуг.
Опис
Ключові слова
закусочна, спеціалізована, меню, доготівельний цех
Бібліографічний опис